WATERDICHT MAKEN

Image
Elastische afdichting van polyurethaan
Eencomponent, sterk cohesieve, elastische polyurethaan lijmkit die uithardt zonder vorming van luchtbellen. Het wordt aanbevolen als afdichtmiddel voor structurele voegen die bestand zijn tegen dynamische belastingen.

Het dak van campers waterdicht maken
Het dak van campers en caravans is het meest kwetsbare onderdeel van het voertuig omdat het altijd wordt blootgesteld aan zonnestralen en regen. 
De laatste stagneert en infiltreert in de pakkingen, afdichtingen of perforaties waardoor ernstige infiltratieproblemen ontstaan. Om infiltratieproblemen op te lossen heeft MEMBRAPOL een ad hoc applicatiesysteem voor kampeerders bestudeerd en ontwikkeld: MEMBRAPOL 260 CAMPER. 
Een systeem waarbij producten worden gebruikt die zorgen voor een goede voorbereiding van de ondergrond, waterdichtheid en bescherming van het oppervlak tegen UV-straling. 

Om de infiltratieproblemen op te lossen hebben we onverslaanbare oplossingen ontwikkeld, het is een waterdichtheid op basis van een hydrofobe en elastomere polyurethaanhars. MEMBRAPOL 260 CAMPER is de beste oplossing op de markt, het is een uitstekend waterdichtingsproduct dat weerstand en duurzaamheid op lange termijn garandeert. Dit polyurethaan membraan wordt aangebracht op de daken van campers en caravans waardoor een stijve coating ontstaat, ideaal voor elk soort te beschermen oppervlak zoals bijvoorbeeld aluminium of glasvezelplaat, kunststof profielen, reeds aanwezige kitten en vele andere materialen. Waterdicht maken en beschermen van campers, terreinwagens, pick-ups, vrachtwagens, aanhangwagens.

Image
Image
Image

Infomatie

Distributeur België

Rotec Camper & Caravan
Heikesveld 75
3910 Pelt - België
E-Mail : info@rotecgarage.be
Telefoon +32 (0) 472 30 62 64